Feil 0x80070141 når du kopierer bilder eller videoer fra iPhone XR

Jeg har nylig begynt å få 0x80070141-feil når jeg prøver å kopiere bilder og videoer fra iPhone XR til Windows 10-skrivebordet. Det vil fungere i en kort periode, men så begynner jeg å få

Hva er Panther-katalogen?

hva er Panther-katalogen i Windows? trenger jeg denne katalogen, eller kan jeg slette den? Jeg kjører Windows 7.

Hva er disse VC_Red-filene på datamaskinen min?

Ikke bare har jeg en liste over ukjente VC_Red-filer, men også andre mapper som jeg ikke vet noe om og roter PC-en min. Her er en skjermvisning av VC_Red-listen: Jeg har lest at disse er trygge for

Hvordan åpner jeg den .emz filer?

Originaltittel: emz-filer Jeg har mottatt en .emz-fil. Hvordan åpner jeg den?

Driver Store-File Repository bruker enorm diskplass. Hvordan kan jeg redusere det?

Jeg bruker en skriver, en mus, en ekstra skjerm og ett kamera, og iphone-en min bare på den bærbare datamaskinen min, og det brukes 17 GB plass til drivere? Jeg ser at det har vært andre spørsmål om dette her. Men nei

Feil 0x80071771

Jeg prøver å få tilgang til en fil etter oppgradering til Win 10, men mottar feil 0x80071771: Den angitte filen kunne ikke krypteres. Jeg har dobbeltsjekket og er eieren av denne filen og har full

Stor filoverføringsfeil 0X8007003B

Jeg er fotograf. Jeg har brukt et Dell XPS-skrivebord som kjører Windows 8.1 i noen år i forbindelse med en ekstern harddisk på 4 TB. Jeg overfører ofte store bildefiler på skrivebordet når

Kan ikke slette en mappe-feil 0x80070091: katalogen er ikke tom

Originaltittel Feil 0x80070091 Hei alle sammen Jeg håper du kan hjelpe meg. Jeg prøver å slette en mappe fra den sekundære harddisken min etter å ha installert et videospill, men jeg får følgende feil

Bør jeg slette ESD-mappen i Windows 10?

Hva er ESD-mappen i Windows 10? Hva vil skje hvis jeg sletter den 2,5 GB minnet som inneholder mappen? Vil det påvirke Windows?

Er en fil fra Husdawg, LLC, som ble satt i karantene av datamaskinens Windows Defender, trygt å frigjøre fra karantene?

Windows Defender-programmet mitt satt en fil i karantene som ble publisert og signert digitalt av Husdawg, LLC. Jeg vet ikke noe om Husdawg, LLC, og jeg trenger å vite om det er trygt å gi ut denne filen

ucrtbase.dll får regnskapsprogrammet mitt til å krasje

Hei alle sammen For litt grunnleggende bakgrunn bruker jeg Sage 50 Accounting med Sage Drive på en ny (kjøpt i desember 2016) Lenovo stasjonær PC som kjører Windows 10 Home. Sist torsdag var programmet

SS3svc32.exe dukker opp ved oppstart?

Hei alle sammen! Så de siste dagene da jeg startet den bærbare datamaskinen min, fortsetter filen SS3svc32.exe å dukke opp og prøve å gjøre endringer. Det dukker opp to ganger (jeg klikker nei begge ganger) og holder seg borte til neste gang

Er det trygt å slette Windows 10-oppgraderingsmappen?

Jeg har nettopp oppgradert til Windows 10-jubileumsoppdatering. Jeg har nå en mappe på C-stasjonen min som heter Windows10Upgrade. Er det trygt å slette denne mappen? Takk Originaltittel: Windows10Upgrade-mappen

Hvordan kan jeg åpne en OXPS-fil i Windows 10?

Jeg har tidligere skrevet ut et antall sider ved hjelp av Microsoft XPS Document Writer, slik at jeg kan lagre dem i mapper uten å skrive ut fysisk. Før kunne jeg se dem, men nå finner jeg ikke en

Feil 0x8007016A: Cloud File-leverandøren kjører ikke

Etter noen problemer tilbakestilte jeg OneDrive og flyttet mappen til et annet sted (på en annen partisjon). Jeg pekte OneDrive-innstillingen på denne nye tomme mappen som heter OneDrive. Alle filene mine (385 GB) er

Hva er MiracastView.exe?

Jeg rotet med Start-menymappen min for å få noen flere snarveier der, da jeg fant et program som heter 'MiracastView.exe'. Jeg sjekket Egenskaper-menyen, og jeg kan fortelle at det er et standardprogram, som

'Den forespurte operasjonen krever høyde'

Før jeg installerte Win 7, lagret jeg en haug med filer og mapper på en ekstern harddisk. I kveld da jeg prøvde å se på noen tekstfiler jeg hadde opprettet i Open Office, fikk jeg feilmeldingen '

bootsqm.dat

Hei. Jeg brukte nylig Aulogics Disk Defrag, og nå når jeg slår datamaskinen på, sjekker den registeret. Hver gang jeg ser på harddisken min, ser jeg denne bootsqm.dat-filen. Hva er det? Trenger jeg det? Kan jeg

Er denne 188 GB beskyttede mappen 'found.000' trygt å slette?

Etter å ha deaktivert 'Skjul Windows-beskyttede mapper' i File Explorer-alternativene, i tillegg til å velge å vise skjulte mapper, fant jeg en mappe på C: Drive merket funnet.000. Som jeg sa det var

Feilkode 0x80070780

Jeg forbereder meg på å sende datamaskinen tilbake til produsenten for reparasjoner. Som sådan prøver jeg å kopiere mappen C lokal disk / Brukere til en ekstern stasjon. Mange filer kopieres så begynner jeg å få