WhatsApp Desktop White Screen Problem

Jeg har nylig oppdatert WhatsApp Desktop-applikasjonen min. Den første dagen fungerte det fint ikke noe problem! Men neste dag når jeg bruker den En gang blir skjermen automatisk hvit! Når jeg lukker den, den

Microsoft Expression Web 4 - Last ned

Hei, Microsoft Expression Web 4 var tilgjengelig gratis hos Microsoft for nedlasting, men nå kan jeg ikke finne den hvor jeg skal laste ned. setter pris på om noen kan dele en lenke for å laste den ned. Takk

Programmet kan ikke starte fordi MSVCR110.dll mangler på datamaskinen din. Prøv å installere programmet på nytt for å løse dette problemet.

Jeg installerte programmet Windroy på den bærbare datamaskinen min. Men etter installasjonen åpnet jeg Windroy. Men dette var umulig. Programmet gir følgende feil 'Programmet kan ikke starte fordi MSVCR110.dll er

Xbox Identity Provider

Hva er egentlig Xbox Identity Provider-appen for på Windows 10? Jeg har prøvd å åpne den for å finne ut, men den sitter bare der på lasteskjermen, spiller ingen rolle hvor lenge jeg venter på at den ikke går forbi

avinstaller Idle Buddy

prøver å avinstallere Idle Buddy

COMCTL32.OCX-fil mangler / er ugyldig for Windows 10

Prøver å bruke et gammelt golfhandikapprogram på nyere datamaskiner med Windows 10, men kjører ikke på grunn av manglende / ugyldig fil. Noen ideer?

smartwebapp.exe -systemfeil

mangler swhk.dll noen som forteller meg hvordan jeg får det tilbake

Er Softwaremax et legitimt, MS-godkjent nettsted?

Hei, Det faktiske nettstedet er: Softwaresmax.com, og de ser ut til å være legitime, har gode Google-anmeldelser osv., Bortsett fra at prisene deres virkelig er virkelig billige for å si, Win 10 Pro, eller Office 2016 Pro eller

Vil Roblox gi meg et virus eller skade datamaskinen min ved nedlasting?

Roblox er et av favorittspillene mine til tross for at det er gratis, og jeg blir lei av å spille de samme begrensede spillene med begrenset kontroll på mobilen. Jeg spurte foreldrene mine om vi kan få det til familien

Manglende filer Openal32.Dll

I løpet av de siste dagene har jeg prøvd å starte et program kalt rpcs3 for et spill som jeg nylig har kjøpt, men når jeg klikker på appen står det 'Programmet kan ikke starte fordi OpenAL32.dll

Kan ikke fjerne Discord-appen

Jeg prøver å avinstallere 'Discord' -appen fra den bærbare datamaskinen min, for tiden utstyrt med Windows 10, og uansett hva jeg prøver, ser den fremdeles ut til å være der. Noe så enkelt som å avinstallere en app burde ikke

Media Player - 'finn albuminfo' fungerer ikke

Hei Den siste måneden har Media Player sluttet å kunne finne albuminformasjon for lyd-CDer. Det fungerte før, men nå gjør det ikke. Når jeg ber om at den finner albuminformasjon, Internet Explorer

ET KJØRING SUGER PLS FIX DET!

så jeg lastet bare ned Minecraft, og den lastes automatisk ned til dokumentmappen min. og den ene stasjonen min er satt til å sikkerhetskopiere mapper automatisk i dokumentmappen. men jeg vil ikke ha den tilbake

Virus fra Youtube-nettstedet

* Originaltittel: Virus Så det er denne tingen. Hvis du setter ordet 'Magic' mellom 'deg' og 'tube' i lenken til en video fra YouTube.com, omdirigerer den deg, og du kan laste ned videoen.

Programmer kan ikke starte med Kernelbase.dll-feil

Jeg har problemer med at applikasjoner ikke starter. Leverandøren sier at det skyldes et problem med kernelbase.dll. Jeg har kjørt DISM for å gjøre reparasjonen. Det står at operasjonen ble fullført

Hvordan konfigurerer du hurtigtast for å åpne kalkulator i Windows 10?

Har nettopp kjøpt en ny datamaskin med Windows 10, og det nye tastaturet har ikke en knapp på den for å åpne kalkulatoren. Jeg finner ut at jeg virkelig savner å ha denne knappen. Jeg har en Fn-knapp

ffmpeg.dll mangler

Hallo. Jeg beklager rett utenfor balltre for min dårlige forståelse av datamaskinen. Her er problemet mitt: Jeg kjører Windows 10 og får følgende feil når jeg starter opp: 'Kodeutførelsen kan ikke

D3D11.dll

hei jeg trenger litt hjelp, jeg har en programvare for landskap og når jeg installerte den på Windows Vista Business, viste den meg en feilmelding, fortell meg '' Dette programmet kunne ikke starte fordi d3d11.dll

Maling - gjennomsiktighetsfunksjon

Del fra denne tråden. Er gjennomsiktighet tilgjengelig i Windows 8.1?

Clickfree og Windows 10

Jeg har nettopp kjøpt en ny bærbar datamaskin siden den gamle sluttet å fungere. Etter at den bærbare datamaskinen min var satt opp, skulle jeg gjenopprette dataene mine med Clickfree Backup. Men da jeg satte inn USB-stasjonen fra