MSVCP140.dll mangler i Win 10

Jeg har nettopp installert WordPress-appen, men den starter ikke fordi den sier at MSVCP140.dll mangler. Hvor kan jeg få erstatningen?

ntoskrnl.exe forårsaker krasj og BSOD, selv i sikker modus

I løpet av den siste måneden har hjemmeservermaskinen min (Lenovo Thinkserver + Windows 10) startet med BSOD hver gang. For omtrent 3 dager siden ble den siste Windows Creator-oppdateringen installert, og jeg får nå

Hva vises programprogrammet i Windows 8 Oppgavebehandling Oppstartsfane?

Jeg har nettopp kjøpt et nytt HP-skrivebord. Windows 8 er installert. Jeg har hatt det i omtrent tre uker. Jeg har ikke installert så mye ... skriverdrivere, Acrobat Reader, Google Chrome, VLC Media Player, Open

MSVCP100.dll mangler.

Hei, jeg får en feilmelding ved oppstart som sier 'Programmet kan ikke starte fordi MSVCP100.dll mangler på datamaskinen din. Prøv å installere programmet på nytt for å fikse dette problemet.' Kan noen være så snill

VCRUNTIME140.dll og MSVCP140.dll mangler i Windows 10

Når jeg prøver å åpne et bestemt program (On1 Resize 2019) på den splitter nye datamaskinen min som kjører Windows 10, får jeg følgende meldinger: Kodeutførelsen kan ikke fortsette fordi VCRUNTIME140.dll ikke var

Feil - hendelses-ID: 10016; DistributedCOM

Jeg får denne feilen gjentatte ganger siden jeg oppdaterte fra Windows 8 til 8.1. Det skjer en gang hver gang PC-en startes opp, ca. 2 minutter etter at den har startet opp. Kan du hjelpe meg med å fikse det? Loggnavn:

hva er normal byttebruk?

8 GB RAM-CPU: i-5 6500 Jeg kjører bare lette programmer, og startet på nytt for en time siden. min regnmåler systemovervåker sier cpu 5% ram 36% swap 35% hvorfor er swap så høyt? Jeg har rikelig med ubrukt vær.

sfc scannow finner ødelagte filer i Windows 10, men klarer ikke å fikse dem. hjelp!

så jeg har et ødelagt system, og det er til det punktet hvor jeg ikke kan komme til innstillingene. så hvordan alt dette startet var at det var 3 små strømbrudd samme dag og PCen min var på mens alle 3 av dem

Systemet avbryter

Systemet mitt bremser ofte helt ned. Jeg har prøvd alt jeg kan tenke meg. Oppdateringer er gjort. Antivirus fungerer. Når jeg sjekker oppgavebehandleren, viser det systemavbrudd ved bruk

LiveKernelEvent 141 - Maskinvarefeil ??

Datamaskinen min ble bygget for spill. Men hver gang jeg prøver å kjøre det foretrukne racingspillet mitt, opplever jeg et krasj. Pålitelighetsmonitoren gir denne feilmeldingen: Beskrivelse Et problem med maskinvaren

Hva gjør Bonjour-applikasjonen på datamaskinen? Er det trygt å fjerne det?

Jeg er ny på Windows 8 ... er det noen som vet hvilket program ... Bonjour ... av Apple, Inc. gjør ??? Kan jeg SLETTE det uten å skade datamaskinen min ???

Ødelagt tekst?

Tekst i visse nettlesere (enten det er for internett, for eksempel Google Chrome, eller i spilllesere som Battlenet) glir ut for meg. Jeg kan ikke forstå hvorfor dette skjer, hvis det er en del

Microsoft Compatibility Telemetry, hva er det og hvorfor øker det CPU-bruken min?

Noen anelse om hva dette er for? Jeg har søkt på nettet, men alt jeg har fått, er spyware-nettsteder som ønsker å selge spyware-blokkere. Jeg så ett nettsted som sa at det var en slags Windows-prosess som er 'nødvendig'

VCRUNTIME140.dll Mangler hvordan kan jeg fikse

'VCRUNTIME140.dll mangler' hvordan kan jeg fikse dette? Flyttet fra: (Windows / Windows 10 / Windows-innstillinger)

BCCode: 9f hver gang Windows 7 kommer tilbake fra suspendermodus

Hver gang når den bærbare datamaskinen kommer tilbake fra dvalemodus, gir den meg muligheten til å starte i samme modus eller starte Windows normalt. Når datamaskinen starter, gir den feilmeldingen .: Problem signatur:

Søknadsfeil (0xc0000005)

Hei når jeg er på den bærbare datamaskinen min og hva som helst jeg skjer, fortsetter det å dukke opp Søknadsfeil (0xc0000005) det har stoppet lyden min, så jeg kan ikke se videoer her, jeg kan ikke engang gå inn i kontrollpanelet

BSOD problemer forårsaket av ntoskrnl.exe

Hei, jeg har opplevd mange bluescreens i det siste. Jeg har ingen anelse om hva som skjer eller hvorfor dette skjer. Hjelp. Jeg opplever dette problemet hver gang jeg slår på den bærbare datamaskinen. Dette var

Feil 0xc0000142

Etter at Windows-oppdateringer ble installert, vises Feil 0xc0000142 et par ganger i timen med tilfeldige intervaller. Her er fullteksten: 'cmd.exe - Søknadsfeil. Søknaden kunne ikke starte

BSOD Viewer

BlueScreenView er et nyttig, gratis, bærbart program som lar deg se minidump-filer som opprettes når Windows stopper og viser en 'blå skjerm for død'. Programmet vil vise hver

Kan jeg fjerne Cisco EAP-FAST-modul, Cisco LEAP-modul og Cisco PEAP-modul som jeg ikke installerte?

* Originaltittel: Cisco Systems Jeg har tre programmer installert på datamaskinen min som jeg ikke installerte. De er Cisco EAP-FAST Module, Cisco LEAP Module og Cisco PEAP Module, de installerte noen