Microsoft Works.

Jeg hadde en harddiskfeil og heldigvis ble alle reddet, men måtte skaffe meg en ny harddisk og installere win 10. Jeg hadde to problemer (Movie Maker) som jeg la ut på en annen dato og denne, jeg hadde MS

underavsnitt symbol

Hvor finner jeg underseksjonssymbolet i Word?

'onmicrosoft' e-post

Jeg prøver O365 premium før jeg kjøper, og det har vært litt vondt så langt, problemet jeg har er at jeg ser ut til å ha 'onmicrosoft' e-postadressen som hovedadresse i Outlook og mitt eget domene

Outlook feilkode 0x800CCC0E

Kan noen hjelpe meg med å overvinne en feilmelding (0x800CCC0E) når jeg sender / mottar e-post?

mso20win32client.dll modulfeil.

Med alle mine nåværende office365-programmer har jeg følgende applikasjonsfeil som dukker opp på grunn av feilmodul mso20win32client.dll. Ingen slik fil eksisterer på det nåværende win10-pro-systemet mitt, men eller

metroversjon av ie 11

Kan jeg kjøre metroversjonen av ie 11 på Windows 10? Jeg savner berøringsvennlige funksjoner som å sveipe frem og tilbake, listen over berøringsvennlige favoritter osv. Jeg har ikke noe imot alle tastaturmusene dine

Ressursen DLL kan ikke lastes inn

Hver gang jeg starter Word, får jeg denne meldingen: Jeg bruker Microsoft Store-versjonen av Word uten plugins. Er dette en feil, eller er det et problem med PCen min? Jeg har allerede oppdatert Windows 10-PCen min en gang til

Hva er SuggestedSites.dat-fil? Problem med å fjerne SuggestedSites.dat-filen fra Windows 10

Gammel tittel: SuggestedSites.dat Jeg kjører Windows 10 Pro, og har deaktivert Internet Explorer. Jeg har en fil, SuggestedSites.dat, som stadig vises på datamaskinen min selv etter at jeg har kjørt CCleaner til

Feil 0x800701AA: Skyoperasjonen ble ikke fullført ...

Jeg vil laste ned noen mapper fra jobben en harddisk-konto til en ekstern harddisk. Ofte fryser nedlastingen og gir feil 0x800701AA: Skyoperasjonen ble ikke fullført

Slik deaktiverer du Realtek HD Audio Manager

Hvordan deaktiverer jeg Realtek HD Audio Manager i Windows 10.

IE11 res // ieframe.dll KUN i IE 11 når du lanserer https-nettsted fra Selenium Server

Hei alle sammen, Windows 10-maskin IE 11 lanserte Selen Grid og kjørte IE WebDriver for å få tilgang til https-siden, jeg fikk siden 'Det er et problem med dette nettstedets sikkerhetssertifikat' med lenker for 'Klikk

Hvordan kan jeg deaktivere spørringen om passordendring (hver 72. dag)?

Jeg har prøvd å se meg rundt på forumene, og jeg vil deaktivere spørringen om passordendring for hver 72 eller x antall dager den er satt på. Jeg har fulgt instruksjonene på denne websiden:

AUTOCORRECT-ONENOTE: FOR GODS SAKE GJØR EN MULIGHET FOR Å SLÅ DET AV !!

Hvorfor, hvorfor ble OneNote utgitt uten mulighet til å slå av autokorrigering ?! Dette problemet er nå gammelt nok, hvordan ble dette ikke løst? Du gjorde i utgangspunktet OneNote helt ubrukelig, siden det

E-POST: Out Box Vs. Sendt boks

Jeg bruker Outlook 365-nettversjonen. I tidligere skrivebordsversjoner av Outlook forble de utgående e-postene mine bare i utboksen til systemet mitt oppdaterte e-postmappen (motta / send alle postkasser).

OneDrive har forsvunnet fra datamaskinen min (Windows 10)

Filene er fortsatt der, men OneDrive er det ikke. Jeg bruker Win 10 og kan ikke laste ned fordi siden sier at jeg allerede har den. Jeg så noen med et lignende spørsmål, men løsningen, levert av en

Office Pro Plus 2019 - HUP legitimt?

Jeg kjøpte office pro plus 2019 fra www.microsofthup.com som virket legitim, men nå har jeg andre tanker. Koblingen for å laste ned og installere office fungerte bra, men når jeg sjekker produktnøkkelen min

Winword.exe applikasjonsfeil

Jeg kan ikke åpne Word eller Excel - jeg får en Winword.exe-applikasjonsfeil

Excel.exe filplassering

Jeg prøver å finne plasseringen til Office 365-versjonen av Excel i filsystemet mitt, slik at jeg kan bruke den som standardappen til å åpne flere filtyper. Bruk av snarveien resulterer i en 'katastrofal

Lync.exe-prosessen er til å kjøre etter avslutning av Skype for Business

Jeg har hatt dette problemet på to forskjellige Windows 10-PCer. Jeg avslutter Skype for Business (nåværende versjon med Office 365) ved å høyreklikke på skuffikonet og velge 'Avslutt'. Senere, når jeg vil

Hvordan sette en 'umlaut' på bokstaven O eller A eller U

En UMLAUT er de TO små prikkene over en bokstav, for eksempel en O eller U eller A for å endre uttalen